Setmana Internacional dels Mercats

És de mercat, és bo

Del 16 al 31 de maig de 2022

La Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona (XMSG) celebren el 5è aniversari de la campanya internacional Estimo el meu mercat (Love your local market).

 

Amb el lema «És de mercat, és bo» es vol donar a conèixer el valor dels mercats locals i la qualitat dels seus productes. Es pretén destacar la importància de treballar per consolidar els circuits de comercialització curts i els sistemes alimentaris locals, de reivindicar els productes de proximitat i promoure hàbits de consum de productes frescos, que són més saludables i sostenibles.

Per a aquests dies s’han programat diverses activitats: la inauguració de l’aula de cuina i tastos a cegues a la Plaça Mercat d’Olot; demostracions de cuina en directe (show cookings) al mercat de Palamós; el Dia Internacional de l’Hamburguesa, al mercat de Salt; la inauguració de l’espai de degustació, amb un tast de formatges i embotits, al mercat de Sant Feliu de Guíxols; activitats per als més petits els «dissabtes familiars», al mercat de Roses; promocions del producte del dia i de la compra sostenible al mercat de Lloret de Mar, bosses per la compra sostenible, al mercat del Lleó de Girona i visita guiada i tastos al mercat de Palafrugell.

Mercats

Actualitat

#estimaelteumercat  #LYLM2022